Please assign a menu to the primary menu location under menu

BUSINESS BLOG NEWS

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Ροή ειδήσεων

To Land Rover Defender κατέκτησε τον κορυφαίο τίτλο στο Women's World Car of the Year

roverwom_thumb

Το Land Rover Defender ήταν ο μεγάλος νικητής των φετινών βραβείων ‘Women’sWorldCaroftheYear’. Είναι ηπρώτη φορά που ένα Land Rover κερδίζει την υψηλότερη διάκρισητου θεσμού, η οποία έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά διεθνών επιτυχιών για το πιο ικανό αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ η LandRover.

Το Defender παραμένει πιστό στο πρωτοποριακό πνεύμα που αποτελεί ορόσημο για τη Land Rover για περισσότερα από 70 χρόνια και επαναπροσδιορίζει την έννοια ενός αυτοκινήτου περιπέτειας για τον 21ο αιώνα. Με εμβληματικό όνομα, σχήμα και ικανότητες, διατίθεται σε ποικίλους τύπους αμαξώματος, ενώ συγχρόνως μπορεί να εξατομικευτεί μέσα από τέσσερα Accessory Packs ανάλογα με τις απαιτήσειςτων ιδιοκτητών του. Στην κριτική επιτροπή του θεσμού Women’sWorld Car of theYear(WWCOTY) συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου, και συγκεκριμένα 50 δημοσιογράφοι από το χώρο του αυτοκινήτου από 38 χώρες σε πέντε ηπείρους, με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων νέων μοντέλων της αγοράς. Η Ελλάδα εκπροσωπείται από την δημοσιογράφο Αριάδνη Γερασιμίδου, η οποία συνεχάρη τη LandRover για τη νίκη της, δηλώνοντας μεταξύ άλλων:«Χαίρομαι,γιατί το Defender ήταν και δική μου επιλογή στην ψηφοφορία. Πολυτέλεια, συστήματα, ποιότητα και απόλυτη τετρακίνηση είναι όσα το χαρακτηρίζουν». Το Νέο Defender απέσπασε πρώτα τον τίτλο του Best Medium SUV 2021 και συνέχισε με την κατάκτηση του κορυφαίου τίτλου τουWWCOTY–ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Ο NickCollins, ExecutiveDirector, VehicleProgrammes, Jaguar Land Rover δήλωσε: «Είναι τεράστια τιμή για όλη τηνομάδα και επιβράβευση της σκληρής προσπάθειας που απαιτούσε η δημιουργία ενός τόσο ικανού αυτοκινήτου. Το Defender έχει ήδη στο παλμαρέ του περισσότερες από 50 διεθνείς διακρίσεις, κάτι το οποίο δικαιώνει το αρχικό μας όραμα για το Defender του 21ου.

Το Νέο Defender συνδυάζει μία απαράμιλλη σιλουέτα με προηγμένη τεχνολογία σε μία σχεδίαση που σέβεται τη κληρονομιά του και προσφέρει αυθεντικές ικανότητες LandRover. Το αποτέλεσμα είναι μία οικογένεια μοντέλων 4×4, αντάξια του ονόματος του Defender με ανθεκτικές, επαγγελματικές εκδόσεις, ένα αποδοτικό plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο και το ισχυρό νέο μας Defender V8.»Η Marta García, Executive President του θεσμού Women’sWorldCaroftheYear,δήλωσε, «Ένα αυτοκίνητο-θρύλος ανανεώνεται. Το Land Rover Defender δεν είναι απλά έναSUVγια να διασχίσεις τη ζούγκλα του Αμαζονίου ή την αχανή έρημο. Στηντελευταία εκδοχή του σε προσκαλεί να ταξιδέψεις στο δρόμο με την άνεση ενός πολυτελούς sedan. Γι’ αυτό το λόγο, και σε συνδυασμό με την τεχνολογία και του ψηλό επίπεδο άνεσης που προσφέρει απέσπασε τον τίτλο του Καλύτερου Αυτοκινήτου της Χρονιάς στο θεσμό Women'sWorldCaroftheYear.» Ο λιτός χαρακτήραςτου αρχικού Defender υιοθετείται και στο εσωτερικό, με έμφαση στην απλότητα και την πρακτικότητα.

Το Defender110 προσφέρει πέντε, έξι ή 5 + 2 διατάξειςκαθισμάτων, ενώ το 90 είναι ικανό να φιλοξενήσει έξι επιβάτες σε ένα όχημα που έχει μήκος αντίστοιχο με εκείνο ενός συμπαγούς οικογενειακού hatchback.Το εύρος των δυνατοτήτων του Defender ανεβάζει τον πήχη στον τομέα της αντοχής εκτός δρόμου και εκείνον της άνεσης στο δρόμο. Υποστηριζόμενο από την ισχυρή αλουμινένια πλατφόρμα D7xτης LandRover-η πιο ανθεκτική δομή αμαξώματος της μάρκας -τις προηγμένες τεχνολογίες παντός εδάφους και τους υπερσύγχρονους κινητήρες, το Defenderέχει την ικανότητα να μην σταματά πουθενά. Ο προσεκτικά βελτιωμένος χειρισμός του προσφέρει οδηγική συμπεριφορά που σε ανταμείβει και υποδειγματική άνεση σε μεγάλες αποστάσεις σε όλα τα εδάφη, με τους ειδικούς του οργανισμού EuroNCAPνα έχουν απονείμει στο Defenderτην μέγιστη βαθμολογία των πέντε αστέρων στον τομέα της ασφάλειας.Μια σειράπροηγμένων Ingeniumκινητήρων βενζίνης και καθαρότερων dieselεξασφαλίζει την ισχύ, τον έλεγχο και την αποδοτικότητα σεοποιοδήποτε περιβάλλον, ενώ ένα plug-inυβριδικό σύνολο (PHEV) παρέχει αθόρυβη και πλήρως ηλεκτρική αυτονομία έως και 43 χιλιόμετρα*.

Επιπλέον, μια ισχυρή υπερτροφοδοτούμενη έκδοση με V8 κινητήρα υπόσχεταινέα επίπεδαεπιδόσεωνκαι οδηγικής απόλαυσης σε κατόχους Defender.Προηγμένεςτεχνολογίεςεξασφαλίζουν στο Defenderότι παρέχει συνδεσιμότητα του 21ου αιώνα. Η επόμενη γενιά της αρχιτεκτονικής αμαξώματος ElectricalVehicleArchitecture(EVA2) συνεργάζεται με λογισμικό που παρέχειτηνδυνατότητα OvertheAirενημερώσεων (SOTA),έτσι ώστε τοDefenderνα είναι πάντα συνδεδεμένο και επικαιροποιημένο. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας PiviProυιοθετεί μίααπλή δομή μενού και επιτρέπει την απευθείας πρόσβαση στις πιο συνηθισμένες λειτουργίες από την αρχική οθόνη, η οποία μπορεί να εξατομικεύεται από τον οδηγό με 50% λιγότερες εντολές σε σχέση με το παρελθόν.Η οικογένεια Defenderπεριλαμβάνει τώρα τα Defender90 και Defender110, καθώς και τις επαγγελματικές εκδόσεις90 και 110 HardTop, ενώ το νέο 525PSDefenderV8 συνδυάζει τις διάσημεςικανότητες ενός LandRoverμε απίστευτες επιδόσεις και ειδικέςρυθμίσεις πλαισίου για μεγαλύτερη συμμετοχή και απόλαυση του οδηγού.Απότότεπουλανσαρίστηκε, το Defender έχε κερδίσει περισσότερες από 50 διεθνείς διακρίσεις.

Πηγή άρθρου – businessnews.gr